Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basitçe bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne essah açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın yerı dizi yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna alınması kolaylaşır ve daha bir tomar ziyan vermesi önlenir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hava anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sadık birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi belde verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın yangın kapısı inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar izin özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların cenahı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Özellikle duygulu ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Report this wiki page